Cosmin Ionescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

475 RON Donatii stranse
31.666666666667% Complete
1,500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

România e o țară crudă cu oamenii care au cel mai mult nevoie de ea. Am experimentat asta cu toții, în diverse forme și în diverse grade. În momentele când dacă ai nevoie de ajutor, întreg sistemul îți întoarce spatele și îți comunică cu subiect și predicat cât de indezirabil ești și cât de puțin contează suferința ta, punându-ți mai degrabă obstacole absurde decât apropiindu-se de tine la nivel uman. O știm cu toții.

Însă sunt și oameni care construiesc un alt drum, care refuză abrutizarea la nivel general, care ne ajută încetul cu încetul și pe noi, ceilalți, să redescoperim resursele de căldură și de firesc și de compasiune de care suntem capabili. Cei de la HOSPICE Casa Speranței sunt printre ei, și merită tot ajutorul pe care suntem în stare să li-l oferim.

 

De ziua mea îmi doresc  să îi susțin pe cei de la HOSPICE Casa Speranței, care de 27 de ani au in îngrijire pacienți, adulți și copii ce suferă de boli incurabile.

Anual aproape 300 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE in Taberele de vara, care au loc de 15 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. Activitățile au ca scop creșterea stimei de sine a copiilor, învățarea unei relaționări adecvate, gestionarea echilibrată din punct de vedere emoțional a situației medicale, precum și dezvoltarea abilităților practice. Familiile micilor pacienți primesc de asemenea sprijin prin crearea de grupuri de suport.

Împreună putem să ajutăm copiii care trec prin situații dificile. Orice donație contează, iar pentru micuții pacienți va însemna un moment de normalitate, în care să se bucure de copilărie.

 

De aceea anul ăsta, de ziua mea, dacă vreți să-mi faceți un cadou frumos și cu sens, vă invit să donați către ei, ca să-i sprijinim să facă bine în continuare.

 Mulțumesc mult! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2019

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

5 Donatii

Anonymous

100 RON
Happy birthday!
20 iun 2019
La mulți ani frumoși, Cosmin!
20 iun 2019

Anonymous

50 RON
20 iun 2019
La multi ani, mister ! :D
19 iun 2019
19 iun 2019