Alerg de ziua mea pentru HOSPICE Casa Sperantei

 

Traian-Cristian David-Matei Fundația HOSPICE Casa Speranței

33.5% Complete
335 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații

Salutare,

Numele meu este Traian-Cristian David-Matei si alerg de ziua mea pentru HOSPICE Casa Sperantei. Motto-ul meu este: "Dincolo de fericire si nefericire este pacea." (Eckhart Tolle)

Imi place sportul si iubesc sa ajut oamenii. Sunt in continuare alaturi de HOSPICE Casa Sperantei (pentru care am alergat la Sky Run si Semimaraton Brasov, am patinat in cadrul campaniei "Alearga de ziua ta!" cu Ana-Maria Branza si am inotat la Ultra Swim) pentru a finaliza amenajarea interiorului spitalului HOSPICE din Bucuresti.

Am incredere ca impreuna putem reusi! :D

Multumesc anticipat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Sperantei isi propune amenajarea unui spațiu dedicat coafurii, masajului si ingrijirii mainilor pacienților: colțul ‘ Beauty and care’ din cadrul Centrului de zi - Brasov. Inițiativa este menită să contribuie la creșterea încrederii în sine, la eliminarea discriminarii de care suferă persoanele diagnosticate cu cancer și la îmbunătățirea imaginii corporale a pacientilor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

Si mai multe donatii :)
27 Dec 2014
Mai multe donatii ;)
23 Dec 2014
Donatii :)
21 Dec 2014
20 Dec 2014
10 RON
Mult succes,Cristian !
09 Dec 2014