Oana Ungureanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

710 RON Donatii stranse
71% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În total au fost aproape 15 de ani. 15 aniversări la care mama a lipsit. A lipsit pentru că își dorea pentru mine un viitor mai bun.

Astăzi e ziua mea și mama e tot departe, dar rândul e meu să dau mai departe lecția pe care am învățat-o de la ea. Îmi doresc un viitor care să aducă un zâmbet pe chipul copiilor cu boli incurabile, care trec zilnic prin momente dificile.

Vreau ca toate cadourile și gândurile bune pe care ați vrea să mi le transmiteți să plece către acești copii de la HOSPICE Casa Speranței.

Donează pentru a oferi copiilor bolnavi câteva clipe de bucurie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Sperantei

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Ajută-ne să-i scoatem din izolare pe copiii cu boli incurabile și cu prognostic de viață limitat. La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE București, cei mici au parte de activități de tera

9 Donatii

07 Aug 2019
La multi ani, Oana! Iti doresc ca tot ceea ce oferi, in special bunatatea, sa se intoarca inzecit la tine. ❤️
07 Aug 2019
❤️
07 Aug 2019

ASR

30 RON
La multi ani!
07 Aug 2019
La multi ani om frumos, un exemplu pentru mine! Abia astept sa ne revedem!!
07 Aug 2019

Anonymous

30 RON
07 Aug 2019

Georgiana S

75 RON
La multi ani!
07 Aug 2019
07 Aug 2019
La multi ani, Oana! ❤️ Esti un exemplu minunat pentru toti cei din jurul tau!
07 Aug 2019