Alexandra Anghel - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg la Semimaraton Brasov Intersport pentru copiii de la centrul HOSPICE

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii

 

Alergatul imi ofera o stare de bine pe care vreau sa o impartasesc cu toata lumea, iar daca pot sa fac mai mult de atat o sa fac. Este a doua oara cand particip la astfel de actiuni si nu o sa fie ultima. Vreau ca din putinul pe care il am sa-i ajut pe cei care au nevoie de ajutor si sprijin pentru a se dezvolta.

Daca intr-un fel va regasiti si/sau va doriti sa faceti un gest mic, dar care sa conteze enorm pentru altii (la fel ca un zambet) puteti face acest lucru sprijinind acest proiect printr-o mica donatie.

Va multumesc si va imbratisez!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Brasov

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Semimaraton Brasov Intersport ~ 2015

În fiecare an, în România, peste 500 de copii sunt diagnosticați cu cancer. Pentru că preferăm să ne astupăm urechile când auzim de așa ceva, acești copii rămân de cele mai multe ori la s

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!