Remy Menard - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Leaps and Bounds for Hospice

505 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Family, Friends, neighbors join me on my 10k journey to celebrate the lives of those under Hospice care. These men, women, children have been racing against time for their lives; now we have an opportunity to replenish some of their days in a race of our own.

Help me, help those that are less fortunate to join me on my run in the International Bucharest Marathon in October. Your generous donations will not only give me eligibility to run for this cause, but ultimately support the continuous efforts to extend the lives of those under Hospice care.

Together we will make a small difference in someone’s life.

Thank you for your support and donations!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

6 Donatii

Kim Vranceanu

30 RON
Good luck!!
10 Oct 2019
Go Rem Go!
18 Sep 2019
Go get em tiger! ITHUF at a great entry point.
18 Sep 2019
18 Sep 2019
Good luck!
11 Sep 2019
Great cause Remy! Enjoy the run.
10 Sep 2019