Alex Nestian - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Business Runners alearga pentru Hospice

600 RON Donatii stranse
60% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Sunt Neștian, ultima persoana la care te-ai aștepta să o vezi alergând. C'mon, mă știți cu toții, nu sunt cea mai sportivă persoană de pe Scara Blocului. Mai ales că sunt toată ziua cu niște costume de gală în mână și despre asta vorbesc peste tot unde sunt invitat.

Nu am alergat niciodată, nici de plăcere/hobby, nici alergat de câini. Există un început pentru orice și pentru HOSPICE Casa Speranței am zis că merită să mă vedeți leșinând pe asfalt sau târându-mă pe jos.  

Cum săptămână viitoare (26 Septembrie) mai vine și ziua mea și schimb prefixul, mă gândesc că, în loc de cadouri, colete la birou și sticle de alcool, mai bine donați aici pentru cei care chiar au nevoie și merită un gest frumos din partea noastră.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

5 Donatii

#ScaraBlocului e alături de Nești <3
27 Sep 2019

Marius Vasilescu

50 RON
#scarablocului
27 Sep 2019
Happy birthday, fucker :)
27 Sep 2019

Scara Blocului D.

200 RON
27 Sep 2019

pen pal

150 RON
Good luck, Chuck! Felicitari!
18 Sep 2019