Violeta Slavitescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Impreuna cu HOSPICE!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mișu m-a însoțit în cursa de 10 km din Mai și tare bine ne-am simțit împreună!

Acum vrem să vedem ce pot face 6 piciorușe sprintene și ne propunem să alergăm 21 de km (13 Octombrie) pentru și de dragul copiilor de la Hospice Casa Speranței.  

Avem încredere că vom reuși și că ne veți susține în efortul nostru de a strânge cât mai multe fonduri pentru ca prietenii noștri să poată primi tratament gratuit și să se joace în continuare cu Mișu.  

Povestea Hospice poate fi găsită aici: www.hospice.ro  

E palpaca să fii bun! - zice Mișu  

Lasă gogoșile și treci la antrenament! - zic eu  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!