Radu Georgescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE!

125 RON Donatii stranse
25% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii specializate de acest tip. Organizatia are trei centre cu servicii integrate, in Brasov, Bucuresti si Adunatii-Copaceni, si echipe mobile in Fagaras si Zarnesti, pentru ingrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. Hospice a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii  si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere. In cei de 27 de ani de existenta, HOSPICE a adus alinare si speranta pentru aproape 30.000 de  copii si adulti cu boli incurabile. 

Serviciile HOSPICE sunt adresate adulţilor cu diagnostice oncologice și copiilor cu boli grave, progresive (malformaţii congenitale, distrofii neuro-musculare, insuficienţe de organ etc). Sprijinul organizaţiei se adresează deopotrivă familiilor pacienţilor luaţi în evidenţă și este adaptat fiecărei situaţii.  

Pe 13 octombrie alerg cursa de 10 km in cadrul Raiffaisen Bank Marathon pentru a ajuta la continuarea povestii HOSPICE. Daca vrei sa ajuti aceasta cauza poti sa ajuti cu o donatie pe pagina mea de galantom sau poti deveni chiar tu alergator, te poti inscrie aici: http://team.hospice.ro/inscriere-raiffeisen-bucharest-marathon/ .


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

2 Donatii

Valentina Costache

50 RON
Felicitari!
17 Sep 2019

Anonymous

75 RON
13 Sep 2019