Ioana Dumitrascu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Un efort mic pentru un scop mare

60 RON Donatii stranse
12% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna! A trecut jumatate de an de la prima mea cursa serioasa si acum, cand o pregatesc pe cea de-a doua, ma incearca aceleasi emotii si aceeasi bucurie.   Am ales sa raman alaturi de Team Hospice din mai multe motive. Unul ar fi faptul ca eu cred in constanta si efort sustinut organic (asta este “dedicatie speciala” tot pentru adolescenta mea de asta-primavara, care acum e mai mare, mai “cool” si in alta etapa faina de dezvoltare).    Un alt motiv este ca am incredere in proiectele Hospice, pe care vreau sa le sprijin, iar aici……interveniti voi.   Ma ajutati sa ajut?

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

2 Donatii

Anonymous

30 RON
11 Oct 2019

Anonymous

30 RON
24 Sep 2019