Catalin Mortoiu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru pentru copiii cu boli incurabile de la HOSPICE Casa Speranței!

160 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut, sunt Catalin am 38 de ani  si alerg pentru pentru copiii cu boli incurabile de la HOSPICE Casa Speranței!

Pentru acești copii și pentru clipele lor de fericire m-am provocat să alerg  iar pe tine te provoc sa imi fii alături cu o donație oricat de mică.

Sunt convins că împreună putem face asta!

Vă mulțumesc


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

2 Donatii

Sa alergi pentru o cauza nobila este un gest de suflet, un efort care va fi rasplatit de zambetele inocente ale copilasilor speciali care au atat de multa nevoie de sprijinul nostru. Mult succes si sanatate tuturor!
11 Oct 2019

Anonymous

10 RON
16 Sep 2019