Alerg pentru Hospice Casa Sperantei

 

Matei Teofan Popa Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
545 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta voi alerga 42 de km la Bucharest Marathon pentru a transforma distanța alergată în sprijin pentru pacientii HOSPICE Casa Speranței, diagnosticați cu boli incurabile. 

Menirea HOSPICE Casa Sperantei este de a oferi necondiționat alinare, speranță, iubire și respect pacienților, prin intermediul îngrijirii paliative gratuite. Prin contribuția ta avem puterea să continuăm acest demers extraordinar.

De ce sa-i ajutam? Pentru ca a face bine este in natura noastra, a oamenilor. Pentru ca implicarea ne face sa ne simtim bine, impliniti. Pentru ca intalnim alti oameni asemenea noua, oameni sufletisti, frumosi, pe care vom putea conta. Pentru ca ne dezvoltam spiritul civic SI PENTRU CA CEI DIN JURUL NOSTRU SI COPIII NOSTRI SE VOR INSPIRA DIN ACTIUNILE NOASTRE 

Eu m-am alaturat cauzei sustinute de Hospice! Va invit si pe voi sa faceti acelasi lucru

Orice like, share, donatie sau pur si simplu faptul ca ati citit acest mesaj reprezinta o speranta la un viitor mai bun pentru acei oameni care asteapta ziua de maine cu mai multa speranta. 

Vino alaturi de noi ca, impreuna, sa facem o Romanie mai buna prin sport si fapte bune care, adunate de la fiecare, fac diferenta! 

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

10 Donații

Hai, bine.
09 Oct 2019
Succes! Baga viteza de Izlaz!
05 Oct 2019
Succes! :)
03 Oct 2019

Anonymous

75 RON
29 Sep 2019
Pentru Hospice cu drag. Succes Matei!
29 Sep 2019

Anonymous

40 RON
29 Sep 2019
28 Sep 2019
28 Sep 2019
28 Sep 2019

Anonim

150 RON
Keep walking!
27 Sep 2019
Matei Teofan Popa : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru Hospice Casa Sperantei