Alexandru Ion - Fundația HOSPICE Casa Speranței

E foarte greu sa fii Alexandru Ion

780 RON Donatii stranse
7.8% Complete
10,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 E foarte greu să fii Alexandru Ion, în special când vorbim de un context care implică și activitate fizică. 
 
 Am mai alergat 10k la Semimaratonul din vară, cumva am reușit să mă rostogolesc până la final și am terminat într-o oră și 18 minute, mi-a plăcut foarte mult, în special partea de la final când nu mai trebuia să alerg și m-am tăvălit pe ciment.
 Tura asta am decis să alerg pentru HOSPICE, e o cauza serioasă.
 
 O să fie despre strâns bani, nu despre alergat, așa că să-i dăm bice! 
 Care ar fi profilul ideal de donator mă întrebați? 
 Oamenii pe care știu că au dat-o de gard grav în relația cu mine. Că să nu vă prindă Karma din urmă, donați aici pentru ceva mai bun decât prietenia cu Alexandru Ion. 
 
 Cu dedicație pentru prietenii care mi-au pierdut sume ridicole de bani, oamenii de afaceri care au început firme cu bani excrocheriti, angajații care au fost prinși furând și apoi n-au mai răspuns la telefon, până și fraierii care s-au logodit cu inel luat pe credit, acum e momentul să ieșiți din groapa de gunoi a calității umane și să creșteți în ochii mei. 
 
 Acum nu vreau să discriminez, sunt foarte bine-venite donațiile de la toată lumea. Eu o să fac tot posibilul să termin pe natural și fără să mă accidentez.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

8 Donatii

Facem bine impreuna!
12 Oct 2019

Oana

50 RON
12 Oct 2019

Anonymous

30 RON
11 Oct 2019
Keep doing good
08 Oct 2019

KhanuPr1me

150 RON
#eunusuntalexandruion
07 Oct 2019
05 Oct 2019

Daniela Nicolae

75 RON
19 Sep 2019
150 RON
18 Sep 2019