Andrada Vincze - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Legal Runners alearga pentru Hospice

425 RON Donatii stranse
20.238095238095% Complete
2,100 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hello tuturor,

Alerg din nou alături de echipa Legal Runners, de data aceasta pentru HOSPICE Casa Speranței. Mi-aș dori ca pentru fiecare kilometru alergat (21 km-proba de semi-mararon) să strâng 100 lei.  

Cei de la HOSPICE Casa Speranței au ajutat până azi mai bine de 30.000 de oameni și cu ajutorul donațiilor noastre vor putea face acest lucru în continuare.  

Banii și timpul investit nu vor însemna mare lucru pentru noi, dar pentru cei ajutați poate însemna totul.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

3 Donatii

19 Sep 2019

Anonymous

150 RON
19 Sep 2019

Anonymous

125 RON
19 Sep 2019