Cristian Cojocaru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alergam impreuna, ajutam impreuna - Alerg pentru Hospice

325 RON Donatii stranse
65% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alarma telefonului suna, ca in fiecare zi de lucru, dimineata devreme. O alergare matinala, urmata de un dus si o cafea fierbinte. Suntem gata sa mergem la birou sau unde avem treaba in fiecare zi. Adrenalina, trafic, telefoane, facebook. O zi plina, in fiecare zi. Seara, familie, relaxare, o cina gustoasa. Este rutina in care multi dintre noi, macar un pic, ne regasim. Pe care nici nu o mai observam, iar de pretuit, am incetat de mult sa o facem.

 

Pentru ca sunt oameni langa noi care ar da orice sa se poata trezi dimineata cand suna alarma. Sunt oameni langa noi care viseaza la rutina noastra. Sunt oameni langa noi care nu pot sa faca toate acele lucruri banale pentru noi. Si nu e vina lor. Boala nu este o vina. Boala este o realitate. Boala este o rutina pe care trebuie sa o infrunti zi de zi.

 

Ajuta-ma sa ii ajut pe acesti oameni. Ajuta si tu ca oamenii sa isi indeplineasca visele. Doneaza si tu!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

4 Donatii

Anonymous

75 RON
02 Oct 2019

Anonymous

100 RON
01 Oct 2019

Nicoleta

50 RON
01 Oct 2019
23 Sep 2019