Iulia Petrescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg in TeamHOSPICE

30 RON Donatii stranse
20% Complete
150 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna tuturor!

Pentru ca mai sunt câteva zile pana la aniversarea mea, am ales ca in acest an sa fac ceva diferit.

Astfel, va invit sa imi faceti un dar, care de data asta sa nu fie doar pentru mine.

In data de 12 oct. alerg in TeamHOSPICE pentru copiii și adulții cu boli incurabile din România! Ajutati-ma sa dau un pic din TIMPUL meu pentru cei care ar da orice sa mai aiba un pic de timp.

 

Dar din dar se construiește!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

1 Donatii

24 Sep 2019