Ilinca Knapek - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg in TeamHOSPICE

740 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Si noi putem fi oricand acolo! Sa (ne) ajutam!

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România și este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate gratuite de acest tip.

 Organizația are două spitale cu servicii integrate, în Brașov și București, echipe mobile în patru orașe – București, Brașov, Făgăraș și Zărnești, șase sedii destinate oferirii de îngrijire paliativă și educație și peste 100 de paturi pentru internare și activități adiacente, destinate îngrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 27 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 30.000 de copii și adulți cu boli incurabile, cât și familiilor acestora.

Ajutati-ma sa ajut, donati pentru pacientii diagnosticati cu boli incurabile aflati in grija HOSPICE Casa Sperantei.

 

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

11 Donatii

Te iubim, Ilinca si iti dorim succes!
07 Oct 2019
Bless you!
04 Oct 2019

Aurora

30 RON
Ilinca, keep running!
04 Oct 2019
Bafta Ilinca, sa duci la bun sfarsit actiunea!
04 Oct 2019
Felicitari Hospice, pentru tot ceea ce faceti! Succes Ilinca, te astept la sosire!
02 Oct 2019
Felicitari, Ilinca, pentru ca participi! Iti tinem pumnii, mult, mult succes!
02 Oct 2019

Anonymous

100 RON
Hai,Ilinca!
01 Oct 2019

Anonymous

30 RON
Mult success!
30 Sep 2019
25 Sep 2019
Va multumesc pentru tot ceea ce faceti si de asemenea Ilincai pentru tenacitatea ei.
25 Sep 2019

Anonymous

150 RON
24 Sep 2019