Luana Niculescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg in TeamHOSPICE

880 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Daca sunteti printre aceia care imi cunosc povestea si care stiu ce inseamna un astfel de diagnostic prin prisma experientei mele cu boala, va rog sa donati orice suma ca si cum ati fi donat pentru mine.

Daca sunteti printre cei care nu s-au intersectat niciodata cu cineva care se lupta cu o boala incurabila, va rog sa va puneti in locul celor pentru care fiecare dimineata este o noua lupta castigata si sa donati.

Pe 12 octombie vreau sa castig razboiul meu si sa alerg pentru cei care inca mai au de luptat si sunt in grija celor de la HOSPICE Casa Sperantei.

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România și este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate gratuite de acest tip.

 Organizația are două spitale cu servicii integrate, în Brașov și București, echipe mobile în patru orașe – București, Brașov, Făgăraș și Zărnești, șase sedii destinate oferirii de îngrijire paliativă și educație și peste 100 de paturi pentru internare și activități adiacente, destinate îngrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 27 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 30.000 de copii și adulți cu boli incurabile, cât și familiilor acestora.

 Va multumesc pentru orice donatie, oricat de mica ar fi!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

6 Donatii

Anonymous

200 RON
Doamne ajuta!
11 Oct 2019

Anonymous

200 RON
10 Oct 2019

Florentina Emanoela Stratulat

150 RON
Fără suferință. ❤❤❤
29 Sep 2019
150 RON
Doamne ajuta si multa sanatate tuturor.
27 Sep 2019

Hermina Ciobanu

30 RON
27 Sep 2019
Sper sa fie pentru o cauza buna !
27 Sep 2019