Niculae Alexandra - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg sa castig timp pentru cei ce-l au mai putin!

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hola!

Numele meu este Andi, studiez medicina, in timpul “liber” sunt librar, iar in ce mai ramane din el alerg.

Fie ca este pentru o zi de luni pe care vreau sa o las in urma, fie ca este pentru o pizza pe care nu am vrut sa o crut intr-o vineri seara, motivele sunt vaste.

De data aceasta insa, alerg pentru oameni al caror timp nu este de partea lor. Pe 12-13 octombrie nu alergam dupa cai verzi pe pereti, ci pentru lucruri realizabile care pot schimba viata cuiva.

Fii alaturi de mine atat cat posibilitatile iti permit si sustine acest demers care va ajuta persoane ce sufera de boli incurabile.

 

Iti multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

10 Donatii

Corporate donation

44 RON
Run forrest run!
10 Oct 2019
08 Oct 2019

Anonymous

30 RON
Mult succes!!
07 Oct 2019

valex

111 RON
07 Oct 2019
50 RON
05 Oct 2019

Anca

30 RON
01 Oct 2019
01 Oct 2019

Anonymous

30 RON
vezi ca vin sa te vad
30 Sep 2019
30 Sep 2019

Sustinatorul anonim

50 RON
Run forrest, run! :)
27 Sep 2019