Clau si Seb - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Clau & Seb's Birthday Fundraiser

1,225 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni, anul acesta ne-am hotărât să ne dăruim zilele de naștere.

Cel mai frumos dar pe care ni-l poți face este să fii alături de noi și, în loc să ne faci un cadou, să donezi banii către Fundația HOSPICE Casa Speranței.

Îți mulțumim că ești alături de noi și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

9 Donatii

Anonymous

150 RON
26 Oct 2019

The Midget

75 RON
Nu le am cu donatiile, dar ma sacrific
19 Oct 2019

Anonymous

100 RON
07 Oct 2019
04 Oct 2019
100 RON
04 Oct 2019

Patricia

300 RON
La multi ani!
03 Oct 2019
02 Oct 2019
02 Oct 2019

Anonymous

100 RON
01 Oct 2019