Ionut Petcu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru a oferi speranta copiilor de la HOSPICE

0 RON Donatii stranse
0% Complete
100 RON Target
0 Donatii

 

Draga sustinator,

Iubesc sa alerg in aer liber si imi doresc sa ofer celor din jur posibilitatea sa traiasca cu demnitate pana in ultima clipa de viata.

Copiii ingrijiti gratuit de HOSPICE Casa Sperantei au descoperit in fundatie o a doua familie, care le ofera clipe de normalitate, atat de necesare in lupta apriga pe care o duc pentru viata lor. Aici se joaca si rad, leaga prietenii si isi gasesc sprijin emotional pentru a merge mai departe. 

La Maratonul International Brasov, mi-am propus sa alerg pentru ei si sa strang banuti care sa acopere costurile a doua sedinte de terapie prin arta pentru micuti. Tu ii poti ajuta printr-o donatie, cat de mica. 

Impreuna putem insenina vietile celor pentru care copilaria inseamna o batalie perpetua cu un destin necrutator. 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Brasov

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Maratonul International Brasov powered by Telekom ~ 2017

Bucuria de a finaliza o cursă scoate la iveală forța pe care o purtăm în interiorul nostru. Putem folosi această forță pentru a însenina existența unui micuț care se luptă cu o boală incu

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!