Alerg pentru HOSPICE

 

Alin Baboi Fundația HOSPICE Casa Speranței

86% Complete
430 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg la Semimaratonul Bucuresti pentru a sustine copii si adultii cu boli incurabile. Toate donatiile merg catre HOSPICE Casa Sperantei pentru a oferi ingrijire paliativa, consultanta de specialitate, tratament kineto-terapeutic, si alte servicii in mod gratuit pacientilor. Doneaza si tu!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

5 Donații

05 May 2022
Felicitari, Alin! Să se bucure de o viață frumoasă și sănătate toți cei care au gândit, au participat și au de beneficiat de acest proiect minunat!
05 May 2022

Anonymous

75 RON
05 May 2022

Anonymous

30 RON
03 May 2022
03 May 2022