Un cadou minunat

 

Adelin Petrisor Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,030 RON
Donations raised
600 RON
Target
9
Donations
I want to donate!

Pe 29 iulie este ziua mea. Este prima data in 40 de ani cand cer un cadou. Va rog din suflet sa donati pentru bolnavii incurabil, ingrijiti la HOSPICE Casa Sperantei. Pentru mine acesta ar fi un cadou minunat. Sper sa strangem 600 de lei.  

Va multumesc.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

9 Donations

17 Jul 2016

Alexandru

50 RON
La multi ani tuturor !
15 Jul 2016

Marius Militaru

150 RON
Multumesc pentru ocazia acordata. Toate cele bune.
15 Jul 2016
14 Jul 2016
La multi ani!
14 Jul 2016

Anonymous

75 RON
Doresc să donez 75 lei
14 Jul 2016
14 Jul 2016

Anonymous

30 RON
14 Jul 2016
14 Jul 2016
Adelin Petrisor : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Un cadou minunat