Sunt Sportiv Galantom pentru HOSPICE Casa Sperantei

 

Alin Rusu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
224 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare,

Cu ocazia participarii la cel de-al treilea semimaraton al meu, vreau ca si in acest an sa sustin o cauza nobila ce imi este mie draga, Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, care ofera ingrijire copiilor si adultilor cu boli incurabile. Aici fiecare clipa din viata este pretuita.

Iti multumesc anticipat pentru ajutorul acordat, orice suma este binevenita.

Alin.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

5 Donații

08 May 2022

Anonymous

21 RON
Bravo!!!
30 Apr 2022

Cristina

53 RON
Felicitari, Alin!
30 Apr 2022

Florin Onu

50 RON
Felicitari pentru implicare dl. R**u! 1 adevarat egzemplu pentru cei Mici!
30 Apr 2022

Anonymous

50 RON
30 Apr 2022