Particip la Legal Half Marathon Bucharest ~ 2023 pentru o cauza draga mie

 

Bogdan Barbu Fundația HOSPICE Casa Speranței

30.8% Complete
154 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
4
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Participarea mea la acest maraton nu este doar o provocare personală, ci și o oportunitate de a face o diferență în viețile celor care au nevoie. În calitate de participant, îmi propun să strâng fonduri pentru Hospice Casa Speranței, o asociație ale cărei cauze merită atenția noastră.

 

Fondurile strânse vor fi direcționate pentru a schimba vieţile celor care trăiesc cu o boală incurabilă, prin grijă și compasiune, oferite necondiţionat, cu scopul de a dărui demnitate și speranţă.

 

Cu fiecare donație, vom fi mai aproape de a atinge obiectivele noastre și de a face o diferență pozitivă în lume


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

  Te invităm la primul concurs de alergare dedicat profesiilor juridice. Asociația EOS D’ART, in parteneriat cu BAROUL BUCURESTI, Primăria Municipiului București, cu sprijinul RO CLUB MARATON vă invită la prima ediție a LEGAL HALF-MARATHON. Cu startul din fața Tribunalului București și cu traseul pe Bd. Unirii, ai ocazia unui traseu plat în centrul orașului.

 

2 Donații

Ramona

30 RON
15 Mar 2023
Felicitări, Bogdan!
25 Feb 2023
Bogdan Barbu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Particip la Legal Half Marathon Bucharest ~ 2023 pentru o cauza draga mie