Ioana si George Manescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Donez si pictez!

1,725 RON Donatii stranse
34.5% Complete
5,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Prieteni, in luna iunie a acestui an ne-am unit fortele si am strans 23.695 RON pentru Fundatia Hospice Casa Sperantei, proiectul “Un centru socio-medical destinat copiilor la Adunatii Copaceni”. Va asigur ca acesti bani se vor folosi intr-un mod eficient si responsabil!

Dorim sa ajutam in continuare dezvoltarea acestui proiect printr-o noua idee marca Galantom: “DARUIESTE TALENTUL TAU”, care pentru mine se poate traduce mai degraba in titlul “DARUIESTE TIMPUL TAU”.

TIMPUL este pentru mine, alaturi de SANATATE, o resursa importanta, pe care adesea o percepem gresit. Putem da la o parte aceasta idee conform careia “noi nu avem niciodata suficient timp”, mai ales cu doi copii mici in preajma. Si putem face mai mult. Pentru noi si pentru cei care au cu adevarat nevoie de noi.

Ideea mi-a venit intr-un moment de conectare, alaturi de fiica mea cea mare, pictand impreuna forme din ipsos pregatite de noi. M-am gandit sa va ofer putin din timpul meu, producand forme din ipsos pe care le puteti picta alaturi de cei mici, in schimbul unei donatii pentru proiectul amintit mai sus. Voi donati si eu va ofer aceste forme, alaturi de recunostinta mea!

Predarea formelor se face deocamdata doar in zona Sun Plaza, dupa o discutie telefonica, in care vom stabili toate detaliile. Ma gasiti usor la 0744.62.00.29

Va astept alaturi de mine, sa ne folosim TIMPUL, pasiunea si talentul cat mai frumos, adaugandu-le o latura caritabila pe platforma GALANTOM.

Ioana.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Un centru socio-medical destinat copiilor la Adunatii Copaceni

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

3 Donatii

02 ian 2019
150 RON
09 dec 2018
02 dec 2018