Dragos Georgescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Un campus socio-medical la Copaceni

30 RON Donatii stranse
1.2% Complete
2,500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Background sportiv

Alerg de peste 5 ani ca amator si particip constant la competitii de running, duatlon si triatlon. In 2011 am facut primul meu maraton la Barcelona si a fost o experienta extraordinara. A devenit un stil de viata prin intermediul caruia am cunoscut si intalnit oameni minunati, am o familie implinita cu care impartasesc aceeasi pasiune.

 

De ce sustin HOSPICE?

Vreau sa ma alatur acestei cauze, alaturi de alte initiative similare demarate de oameni apropiati, pentru ca este esential sa daruim la randul nostru celor din jur un motiv de bucurie, de speranta si credinta. De noi depinde sa fim altfel. Cu cat suntem mai multi, cu atat avem mai multe sanse de a reusi.

 

De ce am ales sa ma implic in proiectul Adunatii Copaceni?

Imi doresc sa contribui la aceasta initiativa pentru a alina durerea unor copii aflati in diferite stadii de boala. Zona Giurgiu, ca si alte localitati pe care le-am vizitat recent intre Brasov si Rupea au foarte multe limitari si astfel de initiative ajuta sa le facem cunoscute si sa actionam pentru cei care au nevoie.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Un centru socio-medical destinat copiilor la Adunatii Copaceni

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

Los Angeles Marathon ~ 2016

Maratonul din Los Angeles va avea loc pe 14 februarie 2016. Daca participi la acest eveniment te invitam sa sustii proiectele HOSPICE Casa Sperantei pe Galantom.ro.  Mai multe despre eveniment poti

1 Donatii

Pentru ca e nevoie de astfel de centre.
26 Aug 2016