Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALELE SPERANȚEI!

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALELE SPERANȚEI! @ We play for HOSPICE ~ 2023

Alătură-te nouă în această călătorie a speranței! Fii parte din a doua ediție a evenimentului caritabil "We Play for HOSPICE" și ajută-ne să facem o schimbare semnificativă în viețile celor care au mai mare nevoie.

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALELE SPERANȚEI! @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2023

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALELE SPERANȚEI! @ Transmaraton ~ 2023
Știți cum se poate conjuga verbul a alerga în numele sănătății și al faptelor bune? Eu ofer speranță, tu oferi speranță. Noi, împreună,
Implică-te și ajută-ne să construim SPITALELE SPERANȚEI! @ Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ 2023
Ediția din acest an a crosului Aleargă TU pentru EI, eveniment organizat de HOSPICE Casa Speranței, aduce la start un vis îndrăzneț: visul de a
Implică-te și ajută-ne să construim SPITALELE SPERANȚEI! @ Bucharest 10K GRAND PRIX ~ 2023

Bucharest 10K GRAND PRIX urmează să fie singurul eveniment de alergare nocturnă de 10km & 5km din România și fiind unul dintre puținele curse nocturne din Europa, dedicat atât alergătorilor profesioniști, cât și celor amatori.

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALELE SPERANȚEI! @ Hope on Wheels ~ 2023
Pentru al treilea an la rând, pregătim roțile să pornească spre speranță. Oriunde te-ai afla, în țară sau pe orice alt continent, pedalează
Implică-te și ajută-ne să construim SPITALELE SPERANȚEI! @ OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2023

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALELE SPERANȚEI! @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!