Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Dezvoltarea ingrijirii paliative in sud-estul Europei

Status: Fundraising

Dezvoltarea ingrijirii paliative in sud-estul Europei

[ Show more ]

7,847 RON

Raised:

1

Supporters:

22

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

HOSPICE Casa Sperantei este membru al grupului Hospices of Hope si alaturi de partenerii din Marea Britanie s-a implicat in dezvoltarea ingrijirii palliative nu doar la nivel national dar si la nivel regional. Pregatirea specialistilor din 17 tari din zona, colaborarile cu alte organizatii care ofera ingrijiri palliative sau proiecte ca European Paliative Care Academy (EUPCA) sunt doar cateva exemple care ilustreaza implicarea noastra international.

Hospices of Hope a decis sa deschida o sucursala in Republica Moldova, o structura care sa asigure suport pentru toate organizatiile care ofera ingrijire paliativa in aceasta tara, o resursa comuna.

In Serbia, prin partenerul local BELhospice, am fost implicati si am incercat sa sprijinim efortul colegilor nostri care ofera ingrijire gratuita de peste 10 ani si au contribuit la formarea multor specialisti. In prezent Hospices of Hope este implicat in proiectul capital al dezvoltarii primei unitati cu paturi, a primei unitati tip hospice din Serbia