Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Tabara Adunatii Copaceni ~ 2016

Status: Finantat

De peste 10 ani HOSPICE Casa Sperantei demarează un proiect in care copiii pacientilor adulti tratati la HOSPICE , frații si surorile copiiilor pacienti si copiii pacientilor care din păcate nu mai sunt printre noi au parte de o tabăra de o săptămana de vacanța /tabăra avand tematici diferite la Plaiul Foii. 

[ Show more ]

2,093 RON

Sumă:

2

Galantomi:

26

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

HOSPICE Casa Sperantei este primulONG on tara care sa ofereserviciigratuite de ingrijiripaliativepentrubolnaviiincurabili in deosebiceicu cancer atâtladomiciliucât si in unitatecupaturi. Misiuneanoastră este de a introduce serviciilepaliative si a ledezvoltape plan național prin educareacadrelorprofesionale, sensibilizareamembrilorcomunitatii  asupranevoilorbolnavilorincurabili (copiicu cancer, leucemie, distrofiineuro-musculareşiadulţibolnavi de cancer) si promovare. Credem ca oricine este afectat de o boalaincurabila  are dreptullaingrijiripaliative care sa alinesuferinta.  

Din 1992 Hospice Casa Sperantei a ingrijitpeste 13,500 pacientiladomiciliu, internareînunitateacupaturi, consultaţiiîncabinetul de specialitate, centre de zi, program de educaţieadaptatăşiterapiespecială - kinetoterapie si terapiesenzorială.  Odatăcuconstrucția a noului HOSPICE Casa Sperantei din București, vomtratapeste 1700 pacientianualatâtladomiciliucât si in unitateacupaturi. 

De peste 10 ani HOSPICE Casa Speranteidemarează  un proiect  in care copiii pacientilor adulti tratati la HOSPICE , frații si surorile copiiilor pacienti si copiii pacientilor care din păcate nu mai sunt printre noi au parte de o tabăra de o săptămana de vacanța /tabăra avand tematici diferite la Plaiul Foii. Anul acesta vrem ca tabăra se se tina la Adunatii Copăceni având tematica "lumea carnavalului". Aceasta tabăra de o săptămana inseamna diferite  jocuri ale copilăriei  si vizite la muzeele din Bucuresti si distracție la Aventura Parc.

Anul acesta vrem ca tabăra se se tina la Adunatii Copăceni având tematica "lumea carnavalului".  Aceasta tabăra de o săptămana inseamna diferite jocuri ale copilăriei si vizite la muzeele din Bucuresti si distracție la Aventura Parc.