Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Spatiu "Beauty and care" - Centrul de zi HOSPICE Brasov

Status: Finantat

HOSPICE Casa Sperantei isi propune amenajarea unui spațiu dedicat coafurii, masajului si ingrijirii mainilor pacienților: colțul ‘ Beauty and care’ din cadrul Centrului de zi - Brasov. Inițiativa este menită să contribuie la creșterea încrederii în sine, la eliminarea discriminarii de care suferă persoanele diagnosticate cu cancer și la îmbunătățirea imaginii corporale a pacientilor.

[ Show more ]

465 RON

Sumă:

2

Galantomi:

7

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Efectele fizice si emotionale pe care o boală în stadiu terminal le produce asupra unei persoane diferă de la om, la om. Vârsta, bagajul cultural, personalitatea, credinţa şi sistemele de sprijin familial, toate influenţează modul în care un individ răspunde şi face faţă unei boli în stadiu terminal. Multe persoane diagnosticate cu cancer suferă de schimbari la nivelul imaginii corporale, schimbari care ii afecteaza in plan psiho- emotional. Este foarte dificil sa accepte diagnosticul si schimbarile survenite asupra propriei imagini. Sistemul public de sănătate nu sprijină înlăturarea efectelor adverse ale terapiilor curative cum ar fi protezarea mamară sau asistență în refacerea podoabei capilare, inclusive prin procurarea și modelarea perucilor.

Fundatia HOSPCIE Casa Sperantei a oferit în limita resurselor disponibile aceste servicii complementare, insa resursele si amenajarea limitata din cadrul Centrului de zi ne impiedica sa oferim confortul și dezvoltarea serviciului într-un mod organizat.