Sorin Chineata - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Real life Superhero!

175 RON Donatii stranse
35% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Incercand castigi experienta si castigand experienta capeti incredere in tine, iar in viata totul se bazeaza pe increderea in sine. Victoria se datoreaza experientei si increderii, iar eu sunt increzator ca pot termina cursa de semimaraton din cadrul Maratonului International Bucuresti, un timp de sub 2 ore fiind o victorie pentru mine. Faptul ca alergand 21 de km ajut si pacientii HOSPICE Casa Sperantei ma motiveaza si mai tare.

Puteti ajuta si voi donand o suma de bani pentru HOSPICE si mi-ar face mare placere sa va am parteneri de alergare, la una dintre cursele din cadrul evenimentului.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

5 Donatii

18 Sep 2014
01 Sep 2014
28 Aug 2014
25 Aug 2014
01 Aug 2014