Sorin Alearga pentru HOSPICE

 

Sorin Chineata Fundația HOSPICE Casa Speranței

60% Complete
300 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alearga cu mine! Daca nu poti face asta fizic, fii alaturi de mine cu gandul! Picioarele mele au trecut prin multe peripetii ca sa pot face ce urmeaza sa fac.

Nu-i mult, dar o fac pentru ca stiu cat de greu este. O fac pentru ca stiu ca sunt altii care ar dori sa o faca, dar nu pot din motive mult mai intemeiate decat cele pe care le-as invoca eu. Atata timp cat durerea va fi suportabila, nu voi da inapoi.

Oamenii pentru care urmeaza sa alerg sunt pusi la grea incercare. Trec prin momente prin care majoritatea dintre noi nu au trecut niciodata.

Haideti sa le dam o sansa la o viata mai usoara. Haideti sa le oferim posibilitatea sa se lupte cu boala si sa fie demni in timp ce o fac!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Te invitam si anul acesta sa te inscrii in Team HOSPICE! Ne vom reuni fortele in 2015 la Semimaratonul International Bucuresti din data de 16 si 17 mai. Vom incerca impreuna sa stabilim un nou record de generozitate – cel mai mare numar de alergatori care sustin o cauza nobila in competitiile de alergare din Romania. In acest an, alergatorii nostri vor purta pe tricourile lor un mesaj care vo

 

7 Donații

Bafta Sorin! Te respect pentru gestul asta.
01 May 2015
20 Apr 2015
Suntem cu tine all the way! :)
16 Apr 2015
succes si ai grija de tine
12 Apr 2015
09 Apr 2015
08 Apr 2015
07 Apr 2015