Sorin Chineata - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Sorin Alearga pentru HOSPICE

300 RON Donatii stranse
60% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alearga cu mine! Daca nu poti face asta fizic, fii alaturi de mine cu gandul! Picioarele mele au trecut prin multe peripetii ca sa pot face ce urmeaza sa fac.

Nu-i mult, dar o fac pentru ca stiu cat de greu este. O fac pentru ca stiu ca sunt altii care ar dori sa o faca, dar nu pot din motive mult mai intemeiate decat cele pe care le-as invoca eu. Atata timp cat durerea va fi suportabila, nu voi da inapoi.

Oamenii pentru care urmeaza sa alerg sunt pusi la grea incercare. Trec prin momente prin care majoritatea dintre noi nu au trecut niciodata.

Haideti sa le dam o sansa la o viata mai usoara. Haideti sa le oferim posibilitatea sa se lupte cu boala si sa fie demni in timp ce o fac!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Te invitam si anul acesta sa te inscrii in Team HOSPICE! Ne vom reuni fortele in 2015 la Semimaratonul International Bucuresti din data de 16 si 17 mai. Vom incerca impreuna sa stabilim un nou recor

7 Donatii

Luciana Corlan

20 RON
Bafta Sorin! Te respect pentru gestul asta.
01 May 2015

Catalin H

45 RON
20 Apr 2015

Gabriel Teris

75 RON
Suntem cu tine all the way! :)
16 Apr 2015

Sabina Cornovac

30 RON
succes si ai grija de tine
12 Apr 2015

Gica Bulbuk

50 RON
09 Apr 2015

Daniel Holban

30 RON
08 Apr 2015

Claudiu H

50 RON
07 Apr 2015