Vlad Lutic - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Avem nevoie de Speranta

50 RON Donatii stranse
12.5% Complete
400 RON Target
2 Donatii

 

Desi nu am mai inotat niciodata o asemea distanta (4000m) sunt convins ca voi reusi. Iar fiecare donatie facuta in beneficiul Hospice o sa reprezinte un motiv in plus pentru a duce la bun sfarsit aceasta provocare.
Va multumesc


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Ultra Swim Challenge ~ 2014

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliati

2 Donatii

Succes!
07 Feb 2014
Succes!
22 Jan 2014