Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței @ VeteRUN ~ 2018

Detalii eveniment

Ministerul Apărării Naționale te invita la a treia ediţie a Crosului dedicat veteranilor de război „VeteRUN” - CENTENAR, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București și Clubul Sportiv Municipal București, eveniment special care va avea loc in Bucuresti, duminică, 6 mai, începând cu ora 10.00.

De ce VeteRUN?

VeteRUN se doreşte a fi o mişcare populară prin care românii, alături de militarii Armatei României, să-şi arate respectul şi preţuirea care se cuvin veteranilor celui de-Al Doilea Război Mondial. Dacă doriţi să-i cunoaşteţi şi să fiţi alături de aceştia, acum este unul din acele rare momente în care voinţa trebuie să învingă rutina dimineţii de duminică.

Cine poate participa?

Tu, prietenii tăi, familia, veţi putea alerga alături de militari ai Armatei României şi de toţi cei care doresc să se alăture acestei cauze. Pe scurt, toţi cei care iubesc mişcarea şi investesc suflet în cauzele nobile sunt aşteptaţi la VeteRUN!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

Suma:

0 RON

Pagini fundraising

Bunicul și eroul meu!

E o zi plină de liniște azi... Marin Preda spunea că trăim în cea mai bună dintre lumile posibile. Dar foarte puțini dintre noi ne mai facem ti

890 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete