Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței @ Crosul Alearga TU pentru EI powered by MIELE ~ 2019

Dată: 13 July 2019
Aleargă să faci bine. Cu pași mici, cu pași mari, în familie sau cu prietenii, pe distanțe scurte sau mai lungi. Aleargă TU pentru EI! Ei sunt
[ Show more ]

3

Galantomi:

148

Donații:

27,794 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Aleargă să faci bine. Cu pași mici, cu pași mari, în familie sau cu prietenii, pe distanțe scurte sau mai lungi. Aleargă TU pentru EI! Ei sunt copiii și adulții cu boli incurabile, prinși într-o cursă a cărei miză e însăși viața. De 10 ani alergăm pentru ei, pe Aleea de Sub Tâmpa, pentru a le oferi speranță și clipe senine.

Ediția din acest an își propune strângerea de fonduri necesare acoperirii a 300 de zile de internare pentru copiii și adulții cu boli incurabile îngrijiți de fundația noastră.

Crosul ”Aleargă tu pentru ei” este un eveniment sportiv caritabil cu tradiție în Brașov organizat de Fundația HOSPICE Casa Speranței. Cele 10 ediții de până acum au strâns la start peste 4.000 de alergători, 100 de companii și instituții implicate și 67.000 de euro, fonduri strânse în beneficiul pacienților HOSPICE Casa Speranței.