#facemloc și pentru ei @ Mos Craciun Galantom ~ 2020

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă.

Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA.

Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Galantom și să le spui familiei și prietenilor că în locul cadourilor, îți dorești să susțineți împreună pe cineva care are nevoie de ajutor.

În felul acesta dăruiești unei cauze dragi ție și îi scutește pe cei dragi de goana obositoare prin magazine sau pe internet, după cadouri :). Așa poate veți avea și mai mult timp de petrecut împreună de Craciun.

Îți dorim sărbători frumoase, pline de iubire, bucurie și multe cadouri care fac diferența!

Afla mai multe și creeaza-ți pagina de Moș Crăciun Galantom pe dar.galantom.ro!

[ Show more ]
Galantomi:

3

Donatii:

59

Suma:

8,947 RON

Pagini fundraising

Echipa PWN România, Moș Crăciun pentru pacienții Hospice

Dă valoare gândurilor bune   Cu ocazia petrecerii de Crăciun a PWN România, am hotărât să transformăm gândurile noastre bune de sărbători

5,000 RON Target
128 RON Suma
2 Donatii
2.56% Complete

Supererou de pe canapea

Aici ar trebui sa fie un paragraf prin care va explic de ce sa donati.  Textul va fi inlocuit de un cuvant: Cancer! Sunt convins ca e suficient.  

2,020 RON Target
3,712 RON Suma
35 Donatii
100% Complete

Echipa MAZARS Moș Crăciun pentru pacienții HOSPICE

Anul acesta Echipa MAZARS are o misiune extrem de importantă: să aducă un pic de bucurie în inimile celor ce au cea mai multă nevoie în această

10,000 RON Target
5,107 RON Suma
22 Donatii
51.07% Complete