Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Centrul Hospice Bucuresti @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2013

Dată: 08 September 2013
Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la Maratonul Internațional București (5-6 octombrie 2013)! Indiferent de obiectivele tale perso
[ Show more ]

16

Galantomi:

183

Donații:

11,931 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la Maratonul Internațional București (5-6 octombrie 2013)! Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul tău va ajuta mulți pacienți ai HOSPICE Casa Speranței. Ne bazăm pe generozitatea ta și a susținătorilor tăi pentru a continua atât de necesara activitate de îngrijire paliativă oferită gratuit pacienților din București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

Ce trebuie să faci pentru a alerga in echipa HOSPICE?

Dacă ești pregătit pentru această provocare și îți dorești să strângi fonduri pentru HOSPICE Casa Speranței, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înregistrare de mai jos.

În funcție de nivelul pregătirii sportive, alege proba care consideri că ți se potrivește. Pentru mai multe informatii despre fiecare cursă te rugăm să citești acest pachet informativ și să vizitezi site-ul organizatorilorwww.bucharest-marathon.com.

După finalizarea înregistrării online, echipa noastră de fundraising va lua legătura cu tine si îți va trimite un pachet cu toate informațiile necesare pentru fundraising. Dacă ai nevoie de ajutor, idei, incurajări sau ai întrebări legate de competiție, te rugăm să ne contactezi prin e-mail la maraton@hospice.ro sau să ne suni la +40 (0) 372 706 208 (RO) // +44 (0) 1959 525110 (UK).

Îți mulțumim pentru generozitate! 

Înscrie-te aici pentru Maraton / Semimaraton / Cursa Populară    
Înscrie-te aici pentru Ștafetă

Run in Team HOSPICE