Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALELE SPERANȚEI! @ Hope on Wheels ~ 2023

Dată: 06 May 2023
Pentru al treilea an la rând, pregătim roțile să pornească spre speranță. Oriunde te-ai afla, în țară sau pe orice alt continent, pedalează
[ Show more ]

697

Galantomi:

542

Donații:

50,721 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Pentru al treilea an la rând, pregătim roțile să pornească spre speranță. Oriunde te-ai afla, în țară sau pe orice alt continent, pedalează și lasă roțile să se învârtă unde și cum îți place ție mai mult: pe trail sau asfalt, rapid sau în tihnă. Doar pornește la drum!

Pasiunea ta pentru bicicletă va pune în mișcare grija pentru pacienții copii și adulți cu boli incurabile de la HOSPICE Casa Speranței. Pentru pacienții care luptă pentru viață, fundația HOSPICE Casa Speranței va construi două spitale de îngrijire paliativă: unul la Brașov, pentru pacienții adulți și unul la Adunații-Copăceni, pentru copiii cu boli limitatoare de viață.

Fiecare kilometru parcurs de tine înseamnă o cărămidă în plus la temelia celor două noi spitale HOSPICE.  Decathlon, sponsorul principal al evenimentului va dona câte 1 euro pe kilometru înregistrat în competiție.

Poți și tu să adaugi plăcerii pedalatului fie o donație, fie o campanie individuală de strângere de fonduri. Doar împreună putem ajunge departe!