Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI! @ Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ 2024

Dată: 07 July 2024
Cursele crosului  Cursa SIT Romania 20 KM Organizată în premieră în cadrul competiției live ”Aleargă TU pentru EI”, cursa de 20 km le permi
[ Show more ]

138

Galantomi:

57

Donații:

5,286 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Cursele crosului 

Cursa SIT Romania 20 KM

Organizată în premieră în cadrul competiției live ”Aleargă TU pentru EI”, cursa de 20 km le permite alergătorilor pasionați să exploreze un traseu provocator pe Tâmpa.

Cursa MIELE 10 KM

Descoperă cursa de 10 km într-o formă nouă, care pornește pe asfalt și străbate Tâmpa pe un traseu montan unde te vei putea bucura de panorama orașului și răcoarea oferită de pădure.

Cursa PREH 4 KM

Este cursa care reunește la start cea mai mare parte a participanților crosului HOSPICE. Alergarea se desfășoară pe Aleea de Sub Tâmpa cu multă energie pusă în slujba faptelor bune.

Cursa AUTOLIV 2 KM

Nu contează vârsta sau experiența în alergare, ci mai degrabă determinarea de a porni cu pași hotărâți pentru a dărui speranță pacienților copii și aduți îngrijiți de HOSPICE.

Cursa Qualitest 1 KM

În pași mai mici sau mai mari, îmbinăm joaca, alergarea, sportivitatea și empatia. E o cursă din care învățăm că împreună putem ajunge toți câștigători la linia de sosire.