Ionuț Constantinescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Privește cerul și donează pentru HOSPICE :)

320 RON Donatii stranse
32% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii

 

Alerg pe 7 Decembrie la Sky Run pentru că sunt curios să aflu cum se vede cerul de acolo de sus, după ce urci pe scari fără oprire... 

Aceasta ar putea fi o motivație frumoasă. Dar motivația mea este și mai frumoasă: alerg pentru a-i ajuta pe pacienții HOSPICE Casa Speranței să se poată bucura cât mai mult posibil de privit cerul.

Fiecare donație din partea ta reprezintă încă o caramidă pentru noul spital de îngrijire paliativă construit de HOSPICE Casa Speranței în București (mai multe detalii aici: http://www.hospice.ro/new-hospice/).

Mulțumesc și nu uita:

Privește cerul și donează! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2013

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (7 decembrie 2013). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul

4 Donatii

Petre Zarioiu

35 RON
06 dec 2013

Alexandru Posirca

50 RON
Succes si felicitari pentru initiativa.
05 dec 2013

Andrei Chirtoc

35 RON
Totul pare mai frumos, cand te uiti de sus in jos :)
04 dec 2013

Nancy Nemes

200 RON
Ionut Constantinescu, felicitari ca sustii aceasta cauza! Success.. Nancy
04 dec 2013