Mihaela Berbece - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Te invit sa alergam, sa zambim si sa ajutam oameni!

10 RON Donatii stranse
1.6666666666667% Complete
600 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut!

Sunt Mihaela si pe 5 aprilie voi alerga primul meu semimaraton, la Brasov. Am emotii cat casa, iar pentru o motivatie si mai puternica de a termina cursa am decis sa alerg pentru Hospice Casa Sperantei.

 HOSmasina este campania Hospice initiata pentru achizitionarea unei masini cu ajutorul careia echipele de medici vor putea ajunge la bolnavii incurabili din Brasov.

Am aflat de cauza Hospice in decembrie anul trecut, cand ma inscriam la SkyRun. Mi-am dat seama atunci, nu cu putine emotii, ca o suma mica de bani venind din partea fiecaruia dintre noi poate insemna un ajutor enorm pentru cei care au cea mai mare nevoie de ei. De aceasta data, am decis sa fiu mai mult decat un spectator si sa contribui la actiunea de fundraising.

Asadar, te invit sa alergam, sa zambim si sa ajutam oameni. Personal, am invatat ca fiecare leu conteaza.

Multumesc frumos!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSmaşina

Cu ajutorul tău, ne propunem să strângem suma necesară cumpărării unui autoturism cu care echipele medicale să poată ajunge la pacienţii care au nevoie de HOSPICE.

Semimaraton Brasov Intersport ~ 2014

Cauza Dintre serviciile oferite de HOSPICE Casa Speranței, îngrijirile paliative la domiciliu ocupă ponderea majoră, întrucât bolnavii în stadii avansate și terminale de boală prefera sa fie

1 Donatii

Lilian Rambu

10 RON
Mult succes, Mihaela!
26 Mar 2014