Traian-Cristian David-Matei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Traian-Cristian David-Matei alearga pentru HOSPICE Casa Sperantei la Semimaraton Brasov 2014

50 RON Donatii stranse
25% Complete
200 RON Target
1 Donatii

 

Salutare,

Numele meu este Traian-Cristian David-Matei si alerg la Semimaraton Brasov pentru HOSPICE Casa Sperantei. Motto-ul meu este: "Dincolo de fericire si nefericire este pacea." (Eckhart Tolle)

Imi place sportul si iubesc sa ajut oamenii. Sunt in continuare alaturi de HOSPICE Casa Sperantei (pentru care am alergat la Sky Run 2013, am patinat in cadrul campaniei "Alearga de ziua ta!" cu Ana-Maria Branza si am inotat la Ultra Swim 2014) pentru a finaliza amenajarea interiorului spitalului HOSPICE din Bucuresti.

Pentru mine, Semimaratonul Brasov reprezinta cea mai lunga alergare montana si o adevarata provocare. M-am pregatit intens pentru aceasta cursa si obiectivul meu este sa obtin un rezultat cat mai bun si sa ajut cat mai mult HOSPICE Casa Sperantei.

Am incredere ca impreuna putem reusi! :D

Multumesc anticipat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSmaşina

Cu ajutorul tău, ne propunem să strângem suma necesară cumpărării unui autoturism cu care echipele medicale să poată ajunge la pacienţii care au nevoie de HOSPICE.

Semimaraton Brasov Intersport ~ 2014

Cauza Dintre serviciile oferite de HOSPICE Casa Speranței, îngrijirile paliative la domiciliu ocupă ponderea majoră, întrucât bolnavii în stadii avansate și terminale de boală prefera sa fie

1 Donatii

Oana Badea

50 RON
Mult succes si alearga ca un Frasin :)
03 Apr 2014