Eliza Nițescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Bunicul și eroul meu!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
890 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

E o zi plină de liniște azi...

Marin Preda spunea că trăim în cea mai bună dintre lumile posibile. Dar foarte puțini dintre noi ne mai facem timp să ne gândim la cei care au făcut posibilă această lume pentru noi.

Bunicul meu a luptat pe front în al II-lea Război Mondial, iar în copilărie ne-a povestit enorm de multe lucruri despre ororile războiului și perioada de prizonierat.

S-a stins din viață la 89 de ani, după ce a suferit un atac cerebral chiar de ziua lui, în condițiile în care a fost sănătos tun aproape toată viața lui...

Din dor și drag de el o să alerg la VeteRUN, pe 6 Mai.

Fac alegarea și în favoarea pacienților HOSPICE, cărora le doresc o viață cel puțin la fel de lungă și plină de sens ca a bunicului meu.

Găsește un moment de liniște și gândește-te cum ar fi arătat copilăria ta fără bunicii tăi și cum ar fi arătat țara ta fără cei care au apărat-o!...

 

FĂ O DONAȚIE PE ACEASTĂ PAGINĂ!

 

POŢI TRIMITE AJUTORUL TĂU ȘI PRIN TRANSFER BANCAR:

LEI: RO30 RZBR 0000 0600 1220 1968 Raiffeisen Brasov

EUR: RO78 BPOS 0800 2606 441 EUR01 Banc Post Brasov

SWIFT: BPOS ROBU

CUI: 4921504 Fundatia HOSPICE Casa Speranţei

 

DACĂ REPREZINŢI O SOCIETATE COMERCIALĂ, SUSŢINE HOSPICE DIRECŢIONÂND PÂNĂ LA 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT, ÎN BAZA LEGII SPONSORIZĂRII.

Pentru detalii și completarea online a contractului de sponsorizare poţi vizita site-ul HOSPICE: www.hospice.ro  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!