Mara Pecheanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

61 RON Donatii stranse
6.1% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cu totii ne am petrecut copilariile prin diferite tabere de vara, de unde ne au ramas si cele mai frumoase amintiri pe care le povestim si acum cu zambetul pe fata. Am fost norocosi pentru ca parintii nostrii ne au oferit aceasta oportunitate.

Peste cateva zile, mai precis pe 5 august, implinesc minunata varsta de 21 de ani.

Anul acesta cei de la HOSPICE Casa Sperantei mi-au oferit onoarea sa mi donez ziua de nastere. An in care o sa rog pe fiecare dintre voi, prieten, cunostinta, amic sau pur si simplu prieten exclusiv pe facebook sa donati oricat considerati. Haideti sa oferim si noi sansa la formarea unor amintiri la fel de frumoase ca ale noastre unor copii care merita!

HOSPICE Casa Sperantei este un ONG, care are grija de copii si adulti ce sufera de boli incurabile.

Daca va gandeati sa-mi luati ceva de ziua mea si nu aveati idee ce, va ajut eu cu linkul acesta: http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=6312


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2018

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

2 Donatii

La multi ani, Mara
04 Aug 2018

La mai mare

30 RON
Mara și-a donat ziua de naștere. Tot respectul pentru ce faceți acolo. Plecaciuni
03 Aug 2018