Coca Staicu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

De ziua mea vreau să dăruiesc speranță

970 RON Donatii stranse
97% Complete
1,000 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ziua de naștere este mereu un moment încărcat de emoție. Emoția este provenită din schimbul de îmbrățisări, cadouri și urări.

Ce e important  pentru mine, pentru voi, pentru noi, azi?

Siguranța privind sănătatea fizică și psihică!

Profit de această zi, specială pentru mine, pentru a întinde o mână Fundației HOSPICE Casa Speranței. Mulți am auzit de această fundație caritabilă care ajută pacienții cu cancer în fază terminală, dar puțini cunoaștem ce se află în spatele acestor uși. Personalul implicat, dotările care vin în ajutorul pacienților, activitățile care îi ajută să își depășească condiția și acea parte de personal care se luptă zilnic pentru a asigura toate cele de mai sus – în lumea de afaceri, departamentul de vânzări.

De ce am ales această cauză? Puțini dintre cei care mă cunosc știu că mama mea a murit la vârsta de 32 ani, suferind de cancer osos. Eu aveam doar 4 ani, deci amintirile mele sunt doar secvențe de amintiri incerte. Secvențe pe care cred că le-am construit pe baza poveștilor auzite...și poate asociate cu imagini rămase în cel mai îndepărtat sertar al minții mele. Știu și îmi dau seama acum cât de dificilă a fost acea perioadă pentru familia mea – lipsa unui suport logistic, a unui sprijin emoțional.

Acesta este motivul pentru care, azi, vreau să fii alături de mine și de cei care au nevoie de suportul nostru – pacienți suferinzi și familiile acestora.

Împreună putem dărui speranță!

În locul pregătirilor cu prăjituri și șampanie, eu îți voi oferi un workshop interactiv de 1 oră și 30 min cu tema: „Credințele – reguli după care ne ghidăm stilul de viață”, iar tu îți reorientezi recunoștința donând o sumă de bani pentru Fundația HOSPICE Casa Speranței.

Doar împreună putem crea o lume mai bună, fie ea în situație de criză!

Despre workshop:

Credințele – reguli după care ne ghidăm stilul de viață
Cea mai mare provocare a stilului de viață, ACUM este „nu mai pot să fac ceea ce făceam”. Lipsa experienței într-o astfel de situație, ne blochează în varianta: nu știu/nu pot/nu se potrivește. CREDINȚELE limitative din experiențe anterioare în care ne-am oprit din acțiune fără să accesăm alte resurse, ne țin pe loc și acum!

Ce voi obține în urma întâlnirii cu Coca Staicu?

Cel puțin un INSTRUMENT prin care schimb abordarea credințelor: din concept în ACȚIUNE!

Percepem credințele ca pe simple teorii care ne influențează viața. Gândim sau spunem: „Cu siguranță după ce se termină cu pandemia, lucrurile nu vor mai fi la fel!”

Începem procesul de schimbare, dar mintea noastră știe și ne atenționează: „ O altă încercare, fără succes.”

Aceste lucruri se întâmplă pentru că nu avem în vedere CREDINȚELE sau le privim ca pe concepte care ne ghidează viața.

Vă invit luni 23 martie 2020, ora 17.00-18.30  să ne descoperim cel puțin un instrument care ne ajută să ne modificăm credințele limitative.

Coca Staicu, coach certificat, ACC

Join Zoom Meeting:  https://bnionline.zoom.us/j/4475487103

Meeting ID: 447 548 7103


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

12 Donatii

La multi ani, Coca! Multumim pentru mana de ajutor oferita semenilor nostri!
24 Mar 2020

Anonymous

30 RON
23 Mar 2020
23 Mar 2020
La multi ani!
23 Mar 2020
75 RON
Sunteti extraordinari! La multi ani Coca Staicu!
23 Mar 2020
22 Mar 2020
La mulți ani și mult succes!
22 Mar 2020
Sănătate multă!
22 Mar 2020
22 Mar 2020
Împreuna putem dărui speranța! Doamne ajuta!
22 Mar 2020
20 Mar 2020
La mulți ani Coca! Sănătate tuturor!
20 Mar 2020