Adelina Stîngă - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru prima oara la Semimaraton, pe cel mai frumos drum din lume, ca sa o poata face si ei candva. Help me help them ❤

200 RON Donatii stranse
20% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii

 

Am crescut cu ideea ca binele se face in liniste. Insa..in era tehnologiei si cand timpul trece ca un fulger, uitam ca putem ajuta. Poate nici nu stim cum sau de unde sa incepem.

E firesc sa te gandesti ce si cum sa faci sa ajungi la fericire, dar…implinirea deplina vine cand poti pune un zambet pe chipul cuiva, cand ii poti lua o grija de pe umeri, cand poti ajuta. In orice fel.

Am ales sa alerg in acest an pentru cei ce nu o mai pot face, dar cu ajutorul nostru...visele pot deveni realitate Si pentru acei cativa care nu au facut-o. Niciodata. 
Pentru copiii si adultii cu boli incurabile.

Hai sa ajutam HOSPICE Casa Sperantei in misiunea de a le oferi in continuare servicii de ingrijire paliativa pacientilor cu boli incurabile.

Alatura-te acestei cauze si impreuna putem strange suma de 1000 ron...poate chiar mai mult ❣

Doneaza si tu. ❤


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transmaraton ~ 2020

Transmaraton este o competiție sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton și ultramaraton) organizată în sprijinul a două cauze: Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa Speranțe

4 Donatii

Anonymous

40 RON
?
13 Sep 2020
12 Sep 2020

Anonymous

30 RON
08 Sep 2020

Anonymous

30 RON
04 Sep 2020