Robert Herman - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Speranța moare ultima

130 RON Donatii stranse
6.5% Complete
2,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Speranța moare ultima spune o vorba. Eu zic că alergarea este speranța prin care susțin pe cei de la Hospice Casa Speranței în crosul virtual de pe 26-27 septembrie "Aleargă tu pentru ei". Un pic de la mine, un pic de la tine, mână-n în mâna împreună, putem să fim de ajutor pentru cei care au nevoie de ajutor.

Susține-mă și tu, 1km = 10 RON. Tu donezi, eu alerg! 

Și dacă vrei, poți participa și tu! Distanțele sunt 1km, 2km, 5km,10km sau 20km. Ce zici, te pot provoca la o alergare de 1 km? Te aștept la start pe 26 septembrie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

4 Donatii

24 Sep 2020

Anonymous

50 RON
Felicitari pentru initiativa! Mereu raspunzi cu o atitudine pozitiva la cauze nobile. Bravo!
24 Sep 2020
Felicitări!
24 Sep 2020

Alina Cojocaru

30 RON
24 Sep 2020