Verginel Tabara - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru a aduce zâmbete ?

180 RON Donatii stranse
36% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Doresc să ajut la strângerea de fonduri și alături de HOSPICE să întind o mână de ajutor celor care au nevoie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

6 Donatii

Sanatate multa copiilor !
26 Sep 2020
Succes în competiție și sănătate pentru Pacienții Hospice Casa Speranței ! Felicitări pentru implicare!
25 Sep 2020

Anonymous

30 RON
24 Sep 2020
Dumnezeu să-i ocrotească și să-i vindece pe ce-i bolnavi!
24 Sep 2020
Mult succes !
23 Sep 2020
Succes!
22 Sep 2020