Geanina Astilean - Fundația HOSPICE Casa Speranței

"Hraniti speranta cu fapte bune!"

365 RON Donatii stranse
73% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am decis sa particip la aceasta cursa cu gandul ca orice mic ajutor conteaza.

Impreuna putem sa facem mai mult bine pentru cei care au nevoie. 

Daca doriti sa-mi fiti alaturi in aceasta alergare, va incurajez sa faceti o donatie si sa va bucurati de binele pe care il putem face pentru EI, HOSPICE Casa Sperantei.

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

6 Donatii

Anonymous

30 RON
27 Sep 2020

Anonymous

50 RON
25 Sep 2020

Anonymous

150 RON
24 Sep 2020

Anonymous

75 RON
22 Sep 2020

Anonymous

30 RON
22 Sep 2020

Anonymous

30 RON
22 Sep 2020