Varga Zoltan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru pacientii ingrijiti de HOSPICE

655 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am nevoie de ajutorul vostru pentru o cauza nobila.

Voi participa la maratonul Raiffeisen, al carui scop este ajutorarea pacientilor Hospice.

Orice mic ajutor conteaza.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

8 Donatii

Bafta multa!
05 Nov 2020
13 Oct 2020

Anonymous

100 RON
Felicitari pentru initiativa!🤗
12 Oct 2020

Anonymous

100 RON
Ce frumos, Zoli! Bafta
12 Oct 2020

Petru

50 RON
Sa alergi bine!!!
12 Oct 2020
Spor.
10 Oct 2020

Laura R.

75 RON
07 Oct 2020
28 Sep 2020